over 't Billemondje

de lekkerste broodjeszaak in Geel

‘t Billemondje is een gezellige broodjeszaak met een uitgebreide menukaart in het centrum van Geel. Met parkeergelegenheid voor de deur.


Petra, het gezicht van ’t Billemondje, bereidt er klassieke koud en warm belegde broodjes, minder traditioneel belegde broodjes – voor als het al eens iets anders mag zijn, à la minuut gemaakte slaatjes, panini’s, croques en zo veel meer. Hou ook zeker de suggesties in de gaten. Uit onze frigo kan je regelmatig smullen van verse bereidingen en dessertjes. Alles op de menukaart kan worden afgehaald of ter plaatse genuttigd. In onze verbruikersruimte kunnen tot 30 gasten plaatsnemen. Via onze online-bestelmodule is er de mogelijkheid om thuis je keuze te maken, te bestellen, af te rekenen en kan je vlot je bestelling oppikken.
Ben je geen “local”? Dan klinkt de naam ‘t Billemondje je misschien wat raar in de oren. Maar als je weet dat we gevestigd zijn in De Billemontstraat in Geel, schept dit duidelijkheid. Het logo is een knipoog naar deze woordspeling.
 
Wist je dat ’t Billemondje opende in 2015? Petra, in drukke periode bijgestaan door haar man Joost, zette na vele jaren zelf in de horeca gewerkt te hebben, haar schouders onder een eigen project. 17 augustus 2015 opende ze dus haar eigen broodjeszaak. In november 2018 kreeg de zaak een nieuwe look met een aparte keuken en verbruikersruimte.

’t Billemondje staat elke dag voor lekkere krokante broodjes, verse producten, huisgemaakte suggesties, vriendelijkheid en uiteraard tevreden klanten!

openingsuren

Ma
10u30 - 14u00
Di
10u30 - 18u00
Wo
10u30 - 18u00
Do
10u30 - 18u00
Vr
10u30 - 18u00
Za
gesloten
Zo
gesloten
mmmenu
kaart